Sherbimet

RIPARIME TEKNIKE

Na kontaktoni ne cdo kohe dhe ne do tu asistojme per cdo problem teknik.

PUNIME GIPSI – KARTON XHES

Rregulloni dhe zbukuroni ambientet tuaja me gips dhe karton xhes

RRJETA

Rrjeta (mizash,mushkonjash dhe insekteve te ndryshme) te cilesise se pare.

GRILLA

Ofrojme per ju grilat me dy formate me litar dhe me motor.

PARMAKE

Realizojme punime te parmakeve inoksi dhe alumini per ambientet tuaja

DYER & DRITARE

Dyer dhe dritare plastike termoizoluese (PVC), profile Gjermane nga kompania GEALAN