Kush jemi ne?

Mekanizmat e perdorura per dyert dhe dritaret jane produkte Gjermane nga kompania SIEGENIA, duke rritur ne kete menyre cilesine dhe garancine e produkteve tona.

Nje pune e bere ne grup eshte nje pune e mirekordinuar e cila sjell nje sherbim cilsor dhe ne kohe rekord, dhe kjo eshte nje nga pikat tona te forta. Per ne klienti do vazhdoje te kete perparsi, pa harruar vemendjen qe i kushtojme sherbimeve qe firma jone ofron ne treg.

Kemi qene dhe do vazhdojme te jemi po e njejta firme qe ofron produktet dhe sherbimet me te mira ne treg perfshire ketu edhe produktet inovative si pergjigjje e kerkeses gjithnje e ne rritje per produkte tona.

Sherbimet

DYER & DRITARE

Dyer dhe dritare plastike termoizoluese (PVC), profile Gjermane nga kompania GEALAN

PARMAKE

Realizojme punime te parmakeve inoksi dhe alumini per ambientet tuaja.

RRJETA

Rrjeta (mizash,mushkonjash dhe insekteve te ndryshme) te cilesise se pare

GRILA

Ofrojme per ju grilat me dy formate me litar dhe me motor

# Projekte

  • All
  • Dyer & Dritare
  • Grilla
  • Parmake

Projekti #23

Projekti #22

Projekti #21

Projekti #20

Projekti #19

Projekti #18

Projekti #17

Projekti #16

Projekti #15

Projekti #14

Projekti #13

Projekti #12

Pse jemi të
veçant?

200+

Projekte

100+

Klient

100%

Siguri